Vindingrijk met technisch inzicht

Wat hebben een bolderkar, drone, hovercraft, praxiskar, hangmat, viskoffer, brandcard, en trolley met elkaar gemeen? Zij zijn een mogelijk technisch uitgangspunt bij mijn transportvraag aan 2e jaars Technasiumleerlingen van het Goese Lyceum. Door henzelf onderzocht en bedacht. De leerlingen zijn in groepjes aan de slag gegaan met de vraag hoe ik mijn foto- en filmuitrusting vanuit mijn bus makkelijk op de opnameplek kan krijgen. Dus zonder te hoeven sjouwen. Ieder groepje presenteert in de tussenpresentatie drie idee├źn. Ik sta te kijken van de vindingrijkheid en het technisch inzicht van de leerlingen, die gemiddeld 14 jaar oud zijn. Fantastisch, ik kan niet wachten tot de eindpresentatie in januari, waar ze ook een prototype op schaal laten zien!Tussenpresentatie 1214 GL MR