Galerijen

PopArt

Hoe mooi is dat, een zakelijke opdracht om popart foto’s te maken! In haar sprekende huisstijlkleuren. Enthousiaste fitcoach Inge de Kok gebruikt ze op haar site.

 

Heropening Grote Kerk Veere

Grappig om eens bekende mensen te fotograferen: Minister, Burgemeesters, Gedeputeerden, Wethouders… Eerlijk gezegd kende ik ze niet allemaal. Ik had vooraf gevraagd wie er zeker op de foto moesten en een aantal moest ik googlen :). Maar eigenlijk was het ook wel makkelijk. De bekende mensen mengen niet met de onbekende mensen, ze blijven bij elkaar staan. Goed om te weten voor een volgende keer. Maar wat een ontzettend mooi concert. En wat een geweldig gebouw toch. Er gaat nu meer georganiseerd worden, ook een samenwerking met Film by the Sea. Dat lijkt me fantastisch, hier films kijken.

 • Grote Kerk Veere MR270518 1
  Grote Kerk Veere MR270518 2
  Grote Kerk Veere MR270518 3
 • Grote Kerk Veere MR270518 5
  Grote Kerk Veere MR270518 7
  Grote Kerk Veere MR270518 8

View more photos →

Mazzel

Ik word wakker van de regen die tegen het dakraam klettert. Oh nee, vandaag moet ik een hele dag buiten fotograferen…. Buienradar geeft aan dat het af en toe droog is, dus dat geeft een druppeltje hoop. Ik scheur achter mijn opdrachtgever aan, die de weg door de Goerese polders heen op haar duimpje kent. We gaan op zes verschillende plaatsen jonge professionals fotograferen. De lucht wisselt van zwart/grijs in blauw met vrolijke witte wolkjes. Iedere keer als we op een plek klaar zijn en in de auto zijn gestapt, gooien de wolken er weer een paar stortbuien uit en als op aanvraag stopt dit weer als we op een volgende bestemming zijn. Je hebt van die dagen… dat alles meezit 🙂

 

 • EDM MR1117 1
  EDM MR1117 6
  EDM MR1117 3

 • EDM MR1117 5
  EDM MR1117 4
  EDM MR1117 2

 

Scheiden na de zomer

Na de gezamenlijke vakantie weet je het: je gaat uit elkaar. Zo zijn er een paar momenten op het jaar. Voor scheidingsadvocaat Sarah Köller foto’s gemaakt voor een Facebook campagne.

SK WERK MV 4 MR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SK WERK M2 MR SK WERK M3 MR SK WERK MV 1 MR SK WERK V3MR