The Twelve Bedrijfssessies

Welk type of types van de Twelve is jouw bedrijf? Wil je de beste zijn? Dan ben je misschien wel een Hero type. Ben je de grootste in jouw sector? Dan heb je wellicht kenmerken van The Ruler. Ben je een expert en word je ook als zodanig gevraagd? Dan ben je vast The Sage.

 • THE TWELVE The Creator
  THE TWELVE The Jester
  THE TWELVE The Hero
 • THE TWELVE The Innocent
  THE TWELVE The Realist
  THE TWELVE The Sage
 • THE TWELVE The Ruler
  THE TWELVE The Rebel
  THE TWELVE The Caregiver
 • THE TWELVE The Magician
  THE TWELVE The Lover
  THE TWELVE The Explorer

In The Twelve Bedrijfssessies stellen we vast welke types je bent/wilt zijn en wat dat dan betekent als je dit vertaalt naar strategie en marketing. De types zijn een houvast bij het neerzetten van een consistent en onderscheidend beeld van het bedrijf – je gewenste profilering/imago. Bij zowel het bepalen van de soort marketingacties – past dat wel bij bijvoorbeeld The Ruler? – als ook van de invulling hiervan. Want een huisstijl, folder, advertentie, foto-serie, bedrijfsfilm, … kan op heel veel verschillende manieren uitgevoerd worden. Welke vormen, kleuren, stijlen, soort beelden…. passen bij jouw types?

Resultaat van de sessie is een profielschets van je types en een aantal mogelijkheden om je bedrijf die consequente en onderscheidende uitstraling te geven, die jouw (potentiële) klanten aanspreekt en aanzet tot actie.

De kosten van een Bedrijfssessie The Twelve bedragen € 375, exclusief BTW. Als er een opdracht uit de sessie voort komt (vormgeving, fotografie en/of film), is de sessie kosteloos. Uiteraard hoeft dat nog niet vooraf duidelijk te zijn!

 

Ontwikkeld door Mary Remijnse – fotograaf en filmmaker – en Martien Luteijn – concept & ontwerp.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *