Mogen we onze minor stage bij u doen?

Twee weken geleden kreeg ik een Facebook berichtje van Iris, Bob en Noortje. Leerlingen van het voortgezet onderwijs. “We vroegen ons af of we onze minor stage bij u mogen doen?” Het bleek om één middag te gaan, kennismaken met een beroep dat ze interessant lijkt. Nou, hartstikke leuk, van harte welkom! Vandaag om 13 uur stipt staan ze op de stoep. Ze hebben de opdracht om mij tien vragen te stellen over mijn beroep, maar ze konden er maar negen bedenken. Ik geef ze lachend een suggestie voor de tiende vraag en zet ze aan het werk. En dat doen ze voortreffelijk! Ik ben bezig met de editie 2015 van de GirlsFuture en we gaan de studio aan het werk GF HVM 2015 DOE ACTIVITEIT Vaasjesvoor de pagina Duurzame Doe Dingetjes. Het blijken vrolijke creatievelingen, die goed begrijpen wat ik bedoel en met z’n drietjes alles zo voorbereiden, zodat ik alleen de foto’s hoef te maken. Top, weer een pagina van de GirlsFuture klaar!
Dank je wel Iris, Bob en Noortje!