Op de radio

Dinsdag 29 juli 2014, dag 7

Jan Parent van de Omroep Zeeland Bestelbus is getipt over mijn Summer of 2014 project en staat vanmorgen ineens in mijn exporuimte/studio. Geweldig! Ik kom twee keer in de uitzending en dat levert extra bezoekers op. Een vader komt kijken met zijn kinderen. Ik vraag ze welk type van The Twelve ze zijn en leg in Jip en Janneke taal uit wat de verschillende types inhouden. Dan kom ik bij The Lover – passie en verleiding -. Ik val even stil. Hoe zal ik dat toelichten? De vader schiet me te hulp. “Weet je wel, net als dat meisje uit je klas, die verliefd op je is”. De zoon trekt een vies gezicht en draait de foto kordaat de rug toe. “Nou, die ben ik in ieder geval niet!” 

THE TWELVE The Lover "You are the one I want”

THE TWELVE The Lover “You are the one I want”

Dank je wel Els, voor het tippen van Jan!

The Summer of 2014 dag 7 290714